3 Nisan 2015 Cuma

NİKAH ŞEKERİ YAPARAK PARA KAZANMAK

NİKAH ŞEKERİ YAPARAK PARA KAZANMAK

Herkesin az veya çok paraya ihtiyacı vardır. Özellikle ev hanımları evlerinde çalışarak aile bütçesine katkıda bulunmak isterler. Çalışan insanlar da evde ek iş olarak para kazanmayı düşünürler. Evde ek iş yaparak para kazanmanın bür sürü yolu vardır. Herkesin kendine uygun, yapabileceği işler arasından birini ya da daha fazlasını seçerek para kazanmaya başlaması mümkündür.

Nikah şekeri yaparak para kazanmak evde yapılabilecek işlerden biridir. Nikah şekeri düğünlerin olmazsa olmazıdır. Her evlenecek çift nikah şekeri yaptırır. Buna son zamanlarda giderek talep artışı gösteren bebek şekerini de eklemek mümkündür. Yeni doğan bebekler için hazırlanan bebek şekerleri, bebek görmeye gelen misafirlere dağıtılır.

Bu işi yapan zaten bir çok kişi var. Bunlardan biri neden siz olmayasınız. Kendi evinizin rahatlığında nikah veya bebek şekerleri hazırlayıp bunların satışını gerçekleştirebilirsiniz. Nikah şekeri yapımında kullanılan malzemelerin satışını yapan bir çok yer bulmak mümkün. Kendi zevkinize göre aldığınız malzemelerle istediğiniz şekillerde nikah şekerleri hazırlayabilirsiniz. Daha sonrasında çevrenize yaptığınız şekerleri gösterip pazarlamasını gerçekleştirebilirsiniz. Bir kişinin yaptıklarınızı beğenmesi demek, o kişinin tanıdıklarına da ulaşmanız demektir. Herkes çevresine bahsettiğinde skendinizi tanıtmanız kolaylaşacaktır. Yaptıkça siz de kendinizi geliştirecek ve daha güzel şeyler ortaya çıkarmaya başlayacaksınız. Giderek satışlarınız da artacaktır. Hatta bu işle ilgili internet ortamında sosyal medyada sayfalar oluşturup yaptığınız nikah veya bebek şekerlerinin resimlerini oralarda paylaşabilirsiniz. Böylece çok daha büyük bir kitleye ulaşabileceksiniz.


Nikah veya bebek şekeri yapmaktan hoşlanıyorsanız hemen başlayabilirsiniz. Unutmayın bir şeyler yapmak için emek vermezsek başarılı olmamız mümkün değildir. Bu işi yapmaya yeteneğiniz varsa vakit kaybetmeden girişimde bulunmalısınız. 
Load disqus comments

0 yorum