27 Ekim 2015 Salı

5 ADIMDA NİKAH ŞEKERİ SATIŞI



Nikah şekeri yapmak evde yapılabilecek en güzel ve en rahat işlerden biridir. Boş zamanlarını değerlendirmek ve aile bütçesine katkı sağlamak isteyen bayanlar bu işi yapabilirler. Evde yapılabilabilecek onlarca işten biri olan nikah şekeri yapmak hem güzel zaman geçirmeye hem de para kazanmaya yardımcı olur. Nikah şekeri yaparak para kazanan yüzlerce insandan biri siz olabilirsiniz.


İŞİ DAHA KOLAY ANLATMAK İÇİN 5 ADIMDA KATEGORİLEDİK.


1. KARAR VERME: Bu işi gerçekten yapmak isteyip istemediğinizi karar verin. Kararınız olumlu ise başlamak için hazırsınız demektir. İlk adımı gerçekleştirdikten sonra gerisi çok kolay.

2. ARAŞTIRMA: Bu işi yapmaya karar verdiyseniz  araştırmanız gerekiyor. Nikah şekeri malzemeleri nerelerde satılır, nereden daha ucuza bulabilirsiniz gibi. Başlangıçta yapımı daha kolay olan nikah şekerlerini tercih etmenizde fayda var.

3. HAZIRLAMA: İşin en zevkli kısmı. Aldığınız malzemelerle belirlediğiniz nikah şekerlerini hazırlayın.

4. REKLAM: Reklam kısmı ilk başta zor gibi görünebilir. Nasıl reklam yapacağım, kime ulaşacağım diye düşünebilirsiniz. Ama günümüzde bu gerçekten çok kolay. Örneğin facebookta bir sayfa oluşturabilir ve yaptıklarınızı orada sergileyebilirsiniz. Arkadaşlarınızı davet edip çok daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz. Komşularınıza gösterebilirsiniz. Zaten yaptıklarınız beğenilirse isminizi çok kolay duyurabilirsiniz.

5: SATIŞ: Ve emeğinizin karşılığını alma zamanı. Yaptıklarınızı satarak para kazanabilirsiniz.


Load disqus comments

0 yorum