20 Kasım 2015 Cuma

FORİVİA ÜYELİK SİSTEMİ

FORİVİADA ÜYELİK SİSTEMİ NASIL?

Forivia kendi üretmiş olduğu kaliteli ürünleriyle en çok kazandıran kazanç sistemlerinden biridir. Forivia yıldızlarına üye olarak siz de kendi ekibinizi kurabilirsiniz. Ekibinize katılan herkes size para kazandıracak, kazancınız giderek katlanacaktır.  Ekibinizdeki üyeler kazandıkça siz daha çok kazanacaksınız. Dolayısıyla herkesin kazandıran bir ek işe sahip olacaksınız.

FORİVİADA ÜYELİK SİSTEMİ NASILDIR?

YATAY ÜYE

Forivia yıldızlarına katıldığınızda bir referans linkiniz olacak. Size ait olan bu referans linkini forumlarda, bloglarda, varsa sitenizde paylaşarak ekibinize üye kazandırabilirsiniz. Hatta  çevrenizdekileri üye yaparak da ekibinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz. Onların yaptığı satışlar sonucunda siz de kazanacaksınız. Sizin referansınızla üye olan ve ekibe katılan herkes sizin yatay üyeniz olacaktır.

DİKEY ÜYE
Sizin referansınızla üye olan herkes, sizin de yaptığınız gibi kendi ekiplerini kurmak amacıyla kendi referanslarıyla üye toplamaya ve ekiplerini oluşturmaya başlayacaklar. Sizin yatay üyelerinizin kendi yatay üyeleri olacak. Bu üyeler sizin dikey üyeniz olacaklar. Herkes kendi ekibini kurdukça sizin ekibiniz daha da büyüyecek ve kazancınız giderek artacaktır.

Foriviada üyelik sistemi bu şekildedir.




Load disqus comments

0 yorum